Місячний Танець (Пов'Язані Кров'Ю. Книга І) (Amy Blankenship).

"Місячний Танець" (Пов'язані Кров'ю. Книга І) - це захоплива паранормальна романтична історія, яка розгортається у світі, де надприродні створіння і люди співіснують поряд. Головна героїня, Енві, мала все, що треба для щасливого життя - заміжжя, коханого бойфренда і роботу бармена в найпопулярніших клубах міста. Але коли її друг повідомляє, що її бойфренд знаходиться у небезпеці на танцполі клубу "Місячний Танець", Енві вирішує розслідувати цю ситуацію самостійно.

Це рішення веде до послідовності надзвичайних подій, які змушують її зануритися у світ паранормальних явищ, що приховуються за звичайними буденними справами. В цьому світі люди можуть перетворюватися на ягуарів, вампіри блукають вулицями, а грішні ангели приховуються серед звичайних смертних. Девон, один з власників клубу "Місячний Танець", є грубоватим і загадковим ягуаром-перевертнем. Його світ перевертається з ніг на голову, коли він зустрічає Енві - привабливу рудоволосу красуню, яка танцює у його клубі з цинічним серцем і електрошокером.

Посеред війни між вампірами, яка охопила їх, Девон клянеться зробити все можливе, щоб забезпечити безпеку Енві. Їхні шляхи переплітаються, вони змушені зіткнутися зі своїми протилежностями і ризикують все в ім'я кохання. "Місячний Танець" - це захоплююча історія про пристрасть, небезпеку і силу, яка може з'єднати двох людей, які належать до різних світів.

Танцы Луны (Вечно Связанные Кровью. Book I) Автор: Эмай Блокеншиапа, если книга вам незнакома, вот описание, сделанное мной: Жизнь Энви была прекрасной. У нее был замечательный брат, замечательный парень, и лучшей работы ей и не сыскать – бармен в самых популярных клубах города. По крайней мере, все было идеально до тех пор, пока ей не позвонил один из ее лучших друзей и сообщил, что ее парень вытворяет сальто в воздухе в клубе “Лунный Танец”. Разумеется, Энви решается удостовериться в этом, приводя к ряду невероятных событий, в которые она оказывается втянута, в опасный сверхъестественный мир, скрытый за завесой обычной рутинной жизни. Мир, где люди могут превращаться в ягуаров, где настоящие вампиры разгуливают по городу, а грешные ангелы живут среди обычных людей. Девон – слегка грубоватый ягуар–оборотень – является одним из совладельцев клуба “Лунный Танцор” (Танцы Луны). Его мир переворачивается с ног на голову (на английском это непереводимая игра слов, так как-то meows) когда он наблюдает за обворожительной рыжеволосой бестией, танцующей в его клубе, проникнутый циническим сердцем и электрошоком. В сердце яростной войны между вампирами, разгорающейся вокруг них, Девон клянчится (swears) сделать все возможное и невозможное, чтобы эта женщина стала его...






Жанры

#современная зарубежная литература

#ужасы

Місячний Танець (Пов'Язані Кров'Ю. Книга І) (Amy Blankenship).

Похожие книги

Информация о книге

  • Рейтинг Книги:
  • Название книги: Місячний Танець (Пов'Язані Кров'Ю. Книга І)
  • Автор: Amy Blankenship
  • Категория: Современная зарубежная литература
  • Тип: Электронная книга
  • Опубликовано: 2023 Sep 18, 21:09
  • Язык: Ukrainian
  • Паблишер: Tektime S.r.l.s.
  • ISBN: 9788835411673