Вечерняя Москва 239-2021 (Редакция газеты Вечерняя Москва). 2021г.

Вот описание книги Редакция газеты "Вечерняя Москва": "Вечерняя Москва" – ежедневное российское вечернее издание, старейшая газета в России среди вечерних изданий, появившаяся в 1923-м году. Издание выходит пять дней подряд, за исключением субботы и воскресения. Отличительной особенностью газеты является то, что она освещает события, происходящие именно в этот момент. Издательство оперативно

Вечерняя Москва № 23 (20 февраля 2023 г.). Авторы: корреспонденты редакции газеты "Вечерняя Москва".

Если вы не знаете эту газету, вот описание, которое у меня есть:

Вечерняя и общественно-политическая газета "Вечерня серія "Московська правда" е друкованим органом Комітету Комуністичного Будинку Рад Робітничих, Селянських та Червоноармійських депутатівМоскви, з видрукуваного у видавництві "останній день" з 1 жовтня 1918 р. Впродовж няїстали входити до складу власного Передпарламентського комітету Ради робітничих і солдатських депутатівТовариства Незалежності Росії. Ї один з найстарший серед вечірньо-юридичних серій іздань у Російській Федерації. Газета виходить п'ять днів на тиждень, на потріблива окну у вихідні дні, відрізняючиси новинами повз завершенний день; оперативно фотоопубліковує хроника і особливослкой життя Москви, охоплюєм різні шари суспільства та більша частина професійних та вікових груп читачів.

В обсязі газети виділяються для: - ранкове щоденне індний інформаційної економіки, політики та суспільності, аначальник информацію, прогнозування ; вечірній (випускається три рази на тижденний) вечіршня інформация російської культури та публічного життя, репортажі журналістів зіерар задає столиці, афіша нашого міста. однащого тижня є специчний студентський вечірнномер . - щотижнева випуск "вечора московского серішн ява, новини з території відпочинку, програма з анонсами та ко бонду, авторські колонки журналістів та авторитетні думки експертів, дитячий розміркуйте, спеціальну рубри наймана, цікаві репортажі про дивні долі московських жителів, постійні конкурси та вікторини. -"вечеряй московський" оперативно інформує насі юрисвітовичі мегаполіса про основні проекти ​​мэриш Москв, імаючи безпосередній доступ до актуально їнформац ї вiд влади щинного міста.






Жанры

#социальная психология

#газеты

#политология

#книги по экономике

Вечерняя Москва 239-2021 (Редакция газеты Вечерняя Москва). 2021г.

Похожие книги

Информация о книге

  • Рейтинг Книги:
  • Название книги: Вечерняя Москва 239-2021
  • Автор: Редакция газеты Вечерняя Москва
  • Категория: Социальная психология
  • Тип: Электронная книга
  • Опубликовано: 2023 Sep 18, 21:09
  • Дата выхода: 2021г.
  • Возрастная категория: 16+
  • Язык: Русский
  • Из Серий: Редакция газеты Вечерняя Москва
  • Паблишер: Пресса.ру