Изучаване На Компютърни И Информационни Технологии (Professor Wilfred).

"Изучаване на компютърни и информационни технологии" е серия от учебници с упражнения, предназначени за деца във възраст от 3 до 5 години. Книга 1 представя компонентите на компютърните и информационни технологии чрез забавни и интерактивни активности. Чрез използването на различни цветове, рисуване, броене и номериране, учениците се запознават със съставните части на компютъра и различните устройства, свързани с IT, като мишка, клавиатура, лаптоп, компактдиск, монитор, камера, часовник, радио, микрофон, принтер, високоговорител, скенер, проектор, iPod, джойстик, компютърен комплект, видеокамера, системно устройство, настолен телефон, мобилен телефон, универсално захранване, дискета, флаш диск, твърд диск, DVD, станция за игра, слушалки, iPhone и други.

Книгата е създадена с цел да предостави децата и възрастните с актуална информация за компютрите и информационните технологии. В нея се представят основните приложения на компютрите, функциите им, хардуерът и софтуерът, текстообработката, електронните таблицы, базите данни, презентациите, а също така се прави обзор на интернет, сърфирането, имейлите, уебсайтовете, електронната търговия, компютърните мрежи, ремонта и поддръжката и др.

Учебниците са изцяло илюстрирани и предоставят информация, която помага на човека да освои добри познания по темата. Те са разработени така, че да могат да се използват и в условия на селски райони, където няма компютри. Всяка книга от серията съдържа три учебника с упражнения, които включват работни листове, предназначени да се отпечатват и дават на учениците за постепенно самостоятелно обучение.

"Изучаване на компютърни и информационни технологии" е предназначена да помогне на децата още на ранна възраст да разпознават, наименуват, броят, оцветяват и различават различните компютърни и IT компоненти. Тези учебници са ценен ресурс за семействата, учениците, родителите, училищата и учителите, които искат да развият знанията по информационните технологии и да се справят успешно в дигиталната епоха.

Изучайте Компьютерные и Информационные Технологии автора Профессор УилфредЕсли книга незнакома вам, то вот краткое описание: В книге 1 дети знакомятся с Компьютерными и Информационными Технологиями через забавы, например оттенки цветов, раскрашивание, слежение, счет и нумерацию, такие игровые элементы как комбинирование, заполнение пробелов, дублирование и многие другие. Некоторые из элементов, включенных в трехкратное учебное пособие с заданиями к книге 1 включают Мышь, Клавиатура и ее мышь, PCs и ноутбуки, CD ROMs, Мониторы, Цифровые фотоаппараты, Часы, Рации, и микрофоны, Лазерные картриджи, Звуковое оборудование, Сканеры, Мультимедийные проекторы и телевизоры, Ipods, Джойстики, Компьютерные комплекты, Видеокамеры, Системные Блоки, Телефоны, Мобильные телефоны, Переходники питания, Дискеты, флэш диски, Магнитные и оптические диски, Станции для игр, наушники и iPhones






Жанры

#зарубежная образовательная литература

#зарубежная компьютерная литература

#прочая образовательная литература

#компьютерная справочная литература

Изучаване На Компютърни И Информационни Технологии (Professor Wilfred).

Похожие книги

Информация о книге

  • Рейтинг Книги:
  • Название книги: Изучаване На Компютърни И Информационни Технологии
  • Автор: Professor Wilfred
  • Категория: Зарубежная образовательная литература
  • Тип: Электронная книга
  • Опубликовано: 2023 Sep 18, 21:09
  • Язык: Bulgarian
  • Паблишер: Tektime S.r.l.s.
  • ISBN: 9788835409670