«Шальке» проти Апокаліпсису (Наталья Сняданко).

В своей работе Наталья Сняденко представляет попытку серьёзного, хотя и ироничного, осознания и переосмысления советского периода истории. Независимо от того, о чём пишет Сняденко - увядшей любви, гопаках в купальскую ночь или о джазовой певице с облупленными ногтями, читать её книги одинаково приятно и тепло.

"Шальке проти Апокаліпсису" - це книга, написана Наталкою Сняданко, яка пропонує серйозне, але іронічне осмислення та переосмислення пострадянської історії. В ній авторка розповідає про різні аспекти життя, незалежно від теми - будь то зів'яле кохання, гопники в ніч на Івана Купала або джазова співачка з облущеними нігтями. Читання цієї книги доставляє тепло і задоволення, незалежно від обраної теми, і дарує насолоду своїм читачам.

«Шальке» проти Апокаліпсису - це твір Наталки Сняданко, який намагається серйозно, але з іронією, осмислити й переосмислити весь період післярадянської історії. Незалежно від теми, яку обирає Сняданко - будь то увядле кохання, гопники у ніч на Івана Купала або джазова співачка з облущеними нігтями - її книгу читати завжди приємно й затишно.






Жанры

#современная зарубежная литература

«Шальке» проти Апокаліпсису (Наталья Сняданко).

Похожие книги