Voor Zonsopkomst (Морган Райс).

"Voor Zonsopkomst" (Boek #1 van de Vampier, Gevallen-serie) vertelt het verhaal van Kate, een 17-jarig meisje dat een hekel heeft aan haar leven. Ze voelt zich een buitenstaander in haar eigen familie, waar ze niet begrepen wordt. Haar populaire en mooie zus haat haar, en haar dominante moeder geeft altijd de voorkeur aan haar zus. Kate vindt troost in haar vrienden en boeken, maar zelfs daarmee lijkt haar leven vast te zitten, vooral wanneer haar moeder aankondigt dat ze niet kan studeren omdat ze het schoolgeld van haar zus moet betalen.

Maar op een dag verandert alles. Op haar 17e verjaardag wordt Kate benaderd door een van de populaire jongens, die voor haar valt. Tegelijkertijd verschijnt er een nieuwe jongen genaamd Elijah op school, en er ontstaat een onmiskenbare band tussen hen. Het lijkt erop dat alles weer de goede kant op gaat, totdat een verschrikkelijk ongeluk haar leven op zijn kop zet. Kate zou moeten sterven, maar op de rand van de dood gebeurt er iets onverwachts. Het houdt haar in leven en transformeert haar in iets wat ze nooit had mogen zijn. In de schemering tussen leven en dood verandert Kate in iets wat niemand ooit is geweest.

"Voor Zonsopkomst" is het veelbelovende debuut van een spectaculaire nieuwe serie vol liefde, verlies, hartzeer en verlossing, en biedt een frisse kijk op het vampiergenre. Met zijn bloedstollende spanning en personages waar je verliefd op zult worden, zal dit boek je tot laat in de nacht vasthouden en opnieuw je liefde voor fantasy aanwakkeren.

Dit boek is geschreven door Morgan Rice, auteur van de 12-delige boekenserie "De Vampierverslagen", beginnend met "Veranderd" (Boek #1), een #1 bestseller met meer dan 900 vijfsterrenrecensies op Amazon. Deze serie is verfrissend en uniek en bevat klassieke elementen die vaak te vinden zijn in paranormale verhalen voor tieners. Het is gemakkelijk te lezen maar met een extreem snel tempo. Aanbevolen voor iedereen die graag soft-paranormale romances leest. Geclassificeerd als PG. (The Romance Reviews over "Veranderd") Het verhaal greep mijn aandacht vanaf het begin en liet me niet meer los. Dit boek is een geweldig avontuur met een snel tempo en zit vol actie vanaf het allereerste begin. (Paranormal Romance Guild over "Veranderd")

Затмение , автор: Морган Рейес






Жанры

#зарубежное фэнтези

#книги про вампиров

#боевое фэнтези

#героическое фэнтези

Voor Zonsopkomst  (Морган Райс).

Похожие книги

Информация о книге

  • Рейтинг Книги:
  • Название книги: Voor Zonsopkomst
  • Автор: Морган Райс
  • Категория: Зарубежное фэнтези
  • Тип: Электронная книга
  • Опубликовано: 2023 Sep 18, 21:09
  • Возрастная категория: 16+
  • Язык: Dutch
  • Из Серий: Vampier, Gevallen
  • Паблишер: Lukeman Literary Management Ltd
  • ISBN: 9781632916648