Vapengåvan (Морган Райс).

"Vapengåvan" är en fantasy-roman som följer flera olika karaktärer i deras strävan att rädda den magiska Ringen från förintelse. Bland karaktärerna finns Gwendolyn, som tillsammans med sina vänner söker efter Argon för att rädda Thor och rädda Ringen. Reece leder en expedition för att hitta det förlorade Svärdet och Romulus försöker förstöra Sköld. Samtidigt kämpar Kendrick, EREC, Bronson och Godfrey mot förräderi och Tirus och Luanda lär sig vad det innebär att vara förrädare. Karaktärerna möter monster och exotiska raser i en farofylld värld fylld av intriger och politiska intriger. Boken innehåller även teman om heder och mod, öde och framtid, och trolldom. "Vapengåvan" är en episk berättelse om vänner och fiender som passar för alla åldrar och kön.

"Vapengåvan" är en fängslande bok som tar oss med på en resa in i en fantasivärld fylld av äventyr och faror. Huvudpersonen Gwendolyn, tillsammans med sina följeslagare Alistair, Steffen och Aberthol, ger sig djupt in i Den Undre Världen i sin strävan att hitta Argon och befria honom från en magisk fälla. Argon ses som det enda hoppet för att rädda Thor och återställa Ringen, men att hitta honom i den förrädiska och omfattande Undre Världen är en utmaning som kan leda till förlust.

Samtidigt leder Reece Legionmedlemmarna på ett nästan omöjligt uppdrag att sjunka in i djupet av Klyftan för att hitta det förlorade Svärdet och ta tillbaka det. De stiger ner i en annan värld fylld av monster och exotiska raser, alla redo att kämpa för att behålla Svärdet för sina egna syften.

Romulus, utrustad med sin magiska mantel, fortsätter sin ondskefulla plan att ta sig in i Ringen och förstöra Skölden. Samtidigt kämpar Kendrick, Erec, Bronson och Godfrey för att befria sig från förräderi. Tirus och Luanda lär sig vad det innebär att vara förrädare och att tjäna Andronicus. Mycoples kämpar för att bryta sig fri, och i en chockerande vändning avslöjas till sist Alistairs hemlighet.

Kommer Thor hitta tillbaka till sig själv? Kommer Gwendolyn hitta Argon? Kommer Reece hitta Svärdet? Kommer Romulus lyckas med sin plan? Kommer Kendrick, Erec, Bronson och Godfrey övervinna överväldigande odds? Och kommer Mycoples återvända? Eller kommer Ringen att falla i fullständig och slutlig förstörelse?

"Vapengåvan" är en episk berättelse om vänskap och kärlek, rivalitet och frieri, om riddare och drakar, intriger och politiska maktspel i en framtida tid. Den utforskar teman som brustna hjärtan, bedrägeri, ambitioner och svek. I denna fantasifulla saga får vi uppleva en sofistikerad världsbyggnad och karaktärsutveckling. Det är en berättelse om ära och mod, öde och framtid, och magi. "Vapengåvan" är en fantasifull berättelse som tar oss med till en värld vi aldrig kommer att glömma och som tilltalar läsare i alla åldrar och kön.






Жанры

#зарубежное фэнтези

#боевое фэнтези

Vapengåvan (Морган Райс).

Похожие книги

Информация о книге

  • Рейтинг Книги:
  • Название книги: Vapengåvan
  • Автор: Морган Райс
  • Категория: Зарубежное фэнтези
  • Тип: Электронная книга
  • Опубликовано: 2023 Sep 18, 21:09
  • Возрастная категория: 12+
  • Язык: Swedish
  • Из Серий: Trollkarlens Ring
  • Паблишер: Lukeman Literary Management Ltd
  • ISBN: 9781632913555