Мігрант (Марина и Сергей Дяченко). 2011г.

Мігрант - роман Марини та Сергія Дяченків, який розповідає про Андрія Строганова, який раптово опинився на іншій планеті після того, як мігрував з Землі. Його два останні роки життя були вилучені в якості сплати за візу, тому він не пам'ятає, чому вирішив поїхати. На Раа, світ, куди потрапив Андрій, починає наповзати тінь, але він не знає, що сталося на Землі і чи можливе повернення. Роман є частиною циклу Метаморфози, але може бути прочитаний і як самостійний твір. Крім того, до книги входять повість Електрик і оповідання Самум.

Мігрант - захоплюючий науково-фантастичний роман Марини та Сергія Дяченків, який розповідає історію Андрія Строганова, який раптово переноситься на іншу планету, після того як мігрував з Землі. Але на Раа, світ, куди він потрапив, все не так просто. Андрій не пам'ятає, чому вирішив залишити рідну планету і його життя за останні два роки вилучено як сплата за візу. Він знаходиться в незнайомому світі, де постійно нависає тінь загрози. Роман Мігрант є частиною циклу Метаморфози, однак може бути прочитаний як самостійний твір. Крім того, книга включає в себе повість Електрик і оповідання Самум. Рекомендуємо цю книгу всім, хто цікавиться науковою фантастикою і любить читати захоплюючі пригоди в незвичайних світах.

"Мігрант" - це захоплива науково-фантастична книга, написана Мариною та Сергієм Дяченками. Головний герой, Андрій Строганов, раптово опиняється на іншій планеті після міграції з Землі. Його два останні роки життя були вилучені як плата за отримання візи, тому він не пам'ятає, чому вирішив здійснити цей крок. Андрію доведеться з'ясувати, що трапилося на Землі і чи є можливість повернутися.

У світі Раа, в який потрапив Андрій, починають надвигатися темрява і загроза. Цей затишний світ також стає місцем подій, що розвиваються в рамках циклу "Метаморфози", але "Мігрант" може бути прочитаний як самостійний твір. Книга також включає в себе повість "Електрик" і оповідання "Самум". Завдяки захоплюючому сюжету та цікавим персонажам "Мігрант" перенесе читача в захоплюючий світ наукової фантастики та пригод.






Жанры

#научная фантастика

#социальная фантастика

#зарубежная фантастика

Мігрант (Марина и Сергей Дяченко). 2011г.

Похожие книги

Информация о книге

  • Рейтинг Книги:
  • Название книги: Мігрант
  • Автор: Марина и Сергей Дяченко
  • Категория: Научная фантастика
  • Тип: Электронная книга
  • Опубликовано: 2023 Sep 18, 21:09
  • Дата выхода: 2011г.
  • Язык: Ukrainian
  • Из Серий: Метаморфози
  • Паблишер: OMIKO