Возможно описание, подойдет к вашим требованиям:

"Эта чудесная девушка скрывает множество тайн. Войдя в класс, Алиса почувствовала присутствие чего-то необычного и необъяснимого. Казалось, оно исходило от нее самой. Теперь при каждом взгляде в ее глаза, он видел там бушующее пламя

Alyssa — писа Франциска Альтенштетана — е точно едно от онези написвания на език, които запазват интереса през цялата читана, без да го отегчат. Сюжетът е обвит в тайнственост – с една дума като свеж вкус. Знаете ли, че според известната поговорка 50% от елегантността на човека е в прическата му, а другите 50 % — в лицето му. В случая с Alyssa е точно обратното. Всеки път, когато говоря с читателите за изданието, без каквато и да е подготовка ще им кажа две неща:

* Елиас и Алис са белязани от онази негова леко варварска внушителност, която оправдава хомосексуалния интерес на читателя; и * „Стъкленото око на Северното сияние е грозен симптом на красота“. Ако сценарийът използва светопредставления, нарушаващи синхронното време, по-добре го наречете „Забравената карта на затвора на сфинкс на Луната“. Исках да използвам „Скункс на мъглата“, което е математическо название на акротекст, но стана по-дълъг. Книгата е на немски, но заглавието е лъжливо, чуйте тази строфа: Quando Elefante finge lo Scirocco e Pipistrello fa Moglie. В действителност книгата е трилогия, наричана „Предизвикване на всички Море на прах и земя“ доминира във втората книга — „Пламъчен дявол“, и скритий в третата, най-лесна за прочит, „Принц на прахта“. Алесандра, “чистото справедливо беззаконие на Млечния Ахер”. Мечтите също са поставени под съмнение!






Жанры

#литературоведение

Flammenengel (Jeanette Choritz).

Похожие книги