Mord i slottet (Фиона Грейс).

"Mord i slottet" (A MYSDECKARE OM LACEY DOYLE—BOK 1) är debutromanen i en charmig och mysig bokserie av Fiona Grace. Lacey Doyle, 39 år gammal och nyss skild, behöver en radikal förändring i sitt liv. Hon bestämmer sig för att säga upp sig från sitt jobb, lämna sin hemska chef och lämna New York City för att komma undan det hektiska livet. För att uppfylla sitt barndomslöfte bestämmer hon sig för att lämna allt bakom sig och återuppleva sin älskade barndomssemester i den pittoreska engelska kuststaden Wilfordshire.

Wilfordshire är precis som Lacey minns det, med sin tidlösa arkitektur, sina kullerstensgator och naturen precis utanför dörren. Lacey vill inte återvända hem, så spontant bestämmer hon sig för att stanna och ge sin barndomsdröm en chans: att öppna sin egen antikvitetsaffär.

Lacey känner äntligen att hennes liv är på rätt väg - tills hennes nya prominenta kund hittas död. Som en nykomling i staden hamnar Lacey i centrum för uppmärksamheten och det är upp till henne att rentvå sitt eget namn. Med en affär att sköta, en granne som blivit hennes ärkefiende, en flirtig bagare tvärs över gatan och ett olöst mordfall att lösa - är det nya livet allt Lacey hade hoppats på?

Den andra boken i serien, "Döden och hunden" (Bok #2), är också tillgänglig för förbeställning.






Жанры

#современная зарубежная литература

#зарубежные детективы

Mord i slottet (Фиона Грейс).

Похожие книги