Nästan borta (Блейк Пирс).

"Nästan borta" (Au Pairen – Bok #2) är den andra boken i en ny psykologisk serie av den bästsäljande författaren Blake Pierce, vars tidigare bästsäljare "Borta" (Bok #1) (gratis att ladda ner) har fått över 1 000 femstjärniga recensioner.

När en nyss skild far på den engelska landsbygden lägger ut en annons för en au pair, tar Cassandra Vale jobbet utan att tveka. Cassandra är 23 år gammal, utan pengar och fortfarande skakad från sin senaste placering i Frankrike. Fadern är förmögen, attraktiv och generös, med två bedårande barn. Det verkar som att ingenting kan gå fel.

Eller kan det? Med England som sin nya bas och Frankrike i backspegeln vågar Cassandra tro att hon äntligen har fått en chans att hämta andan. Men en chockerande upptäckt tvingar henne att ifrågasätta sanningen bakom sitt kaotiska förflutna, sin arbetsgivare och till och med sitt eget förnuft. "Nästan borta" är en fängslande mysteriehistoria med komplexa karaktärer, lager av hemligheter, dramatiska vändningar och spännande nervkittling.

Bok #2 i serien, "Nästan borta", är en psykologisk thriller-serie som kommer att hålla dig fast i sitt grepp. Du kommer inte kunna lägga ifrån dig den. Bok #3 i serien, "Nästan död", går att förbeställa!






Жанры

#современная зарубежная литература

#зарубежные детективы

Nästan borta (Блейк Пирс).

Похожие книги