Kdyby to věděla (Блейк Пирс).

"Kdyby to věděla" (Záhada Kate Wise) je první kniha v nové sérii psychologických thrillerů od autora bestsellerů Blakea Pierce. Hlavní hrdinka, 55letá žena Kate Wise, nedávno odešla do důchodu jako agentka FBI a žije klidným životem na předměstí. Nicméně, když je zavražděna dcera její kamarádky, Kate se rozhodne vyšetřování převzít na sebe.

Kate si myslela, že svou kariéru jako nejlepší agentka FBI ukončila před 30 lety. Byla respektována pro svou bystrou mysl, vynikající dovednosti na ulici a schopnost pronásledovat sériové vrahy. Avšak život v klidném městečku ji nudí, a když jí kamarádka požádá o pomoc, nedokáže odmítnout.

Když Kate začne pátrat po vrahu, brzy se ocitne uprostřed honu na pachatele. Oběti přibývají, a zdá se, že v jejím poklidném městečku řádí sériový vrah. Postupně odhaluje tajemství, která by raději neznala, a zjišťuje, že v sousedství, na první pohled dokonalém, se skrývají milostné aféry a lži. Kate musí obrátit město vzhůru nohama, aby zastavila vraha dříve, než znovu udeří.

Nicméně, vrah je o krok napřed a Kate se nakonec může ocitnout v nebezpečí. "Kdyby to věděla" je akční thriller, který vás uchvátí a připraví o dech. Je to první kniha v napínavé sérii, která vás nepustí. Druhá kniha série "Záhada Kate Wise" je již k dispozici k předobjednávce!

КНИГА НОМЕР ОДИН НОВОГО ЗАХВАТЫВАЮЩЕГО СЕРИАЛА, АВТОРОМ КОТОРОГО ЯВЛЯЕТСЯ БЛЕЙК ПИРС, "ЕСЛИ БЫ ОНА ЗНАЛА" Психологический триллер, полный неожиданных поворотов событий, в котором великолепно реализованы психологические аспекты персонажей и ты чувствуешь себя внутри их мыслей, вместе с ними боишься и радуешься за их успехи Это безумно увлекательное чтение с момента старта и до последней страницы, особенно по части сюжетного поворота в конце. Некоторые выдержки из отзыва Roberto Mattos читайте в разделе "Об авторе" Другие публикации данного автора можно найти на сайте https://www.blakepeaceauthor.com/ УЗНАЙ ЕЁ...КНИГА номер 1 в новой захватывающей серии психологических триллеров от автора бестселлеров номер 1 Black






Жанры

#современная зарубежная литература

#зарубежные детективы

Kdyby to věděla (Блейк Пирс).

Похожие книги