Eens gelokt (Блейк Пирс).

"Eens gelokt" is het vierde boek in de spannende misdaadserie van Riley Paige, geschreven door de bestverkopende auteur. Het verhaal begint met het ontdekken van levenloze lichamen van vrouwen op een eenzame snelweg in Delaware. Sommige van hen waren lange tijd vermist, terwijl anderen op gruwelijke en mysterieuze wijze tentoongesteld worden gevonden. De FBI komt erachter dat er een zieke seriemoordenaar actief is, die op slinkse wijze jaagt op jonge meisjes en nooit zal stoppen met doden.

De FBI smeekt Special Agent Riley Paige om de zaak op zich te nemen. Riley, die nog steeds worstelt met haar vorige zaken, heeft eindelijk rust gevonden en wil haar dochter helpen herstellen. Maar naarmate de moorden schokkender en urgenter worden en haar voormalige partner contact met haar opneemt, kan ze uiteindelijk niet weigeren. Riley raakt geobsedeerd door de zaak en duikt diep in de verontrustende wereld van lifters, zwervers en vergeten vrouwen. Terwijl ze ontdekt dat sommige vrouwen nog in leven zijn en er nog tijd is om hen te redden, beseft Riley dat niets haar zal tegenhouden. Ze zet alles op het spel, zelfs haar eigen geestelijke gezondheid, en raakt op de rand van de afgrond.

"Eens gelokt" is een duistere psychologische thriller vol hartverscheurende spanning. Het is het vierde boek in de meeslepende serie met het geliefde personage Riley Paige, dat lezers 's nachts aan het verhaal gekluisterd houdt. Het vijfde boek in de Riley Paige-serie zal binnenkort beschikbaar zijn.






Жанры

#современная зарубежная литература

#зарубежные детективы

Eens gelokt (Блейк Пирс).

Похожие книги