De perfecte echtgenote (Блейк Пирс).

"De perfecte echtgenote" is het eerste boek in een spannende reeks psychologische thrillers met in de hoofdrol Jessie Hunt, een 29-jarige profiler in opleiding die net getrouwd is. Ze ontdekt duistere geheimen die op de loer liggen in haar nieuwe buurt, gelegen in een voorstedelijke stad. Wanneer er een lichaam wordt gevonden, raakt ze verstrikt in het vizier van haar nieuwe vriendenkring, de geheimen van haar echtgenoot, de dossiers van de seriemoordenaars die ze onderzoekt, en haar eigen duistere verleden.

Jessie is ervan overtuigd dat ze eindelijk de duisternis van haar kindertijd achter zich heeft gelaten. Samen met haar echtgenoot Kyle verhuist ze van een klein appartement in Downtown Los Angeles naar een groot huis in Westport Beach, dankzij de promotie van Kyle op het werk. Ze zwemmen nu in het geld en Jessie staat op het punt om haar master in de forensische psychologie af te ronden, de laatste stap om haar droom om profiler van misdadigers te worden te verwezenlijken.

Echter, kort na hun verhuizing begint Jessie vreemde gebeurtenissen op te merken. Haar buren en hun au pairs lijken allemaal geheimen te verbergen. De mysterieuze zeilclub waar Kyle wanhopig lid van wil worden, zit vol met getrouwde mensen die hun partners bedriegen, en de club hanteert verontrustende regels. Bovendien weet de beruchte seriemoordenaar waar Jessie werkt voor haar diploma forensische psychologie meer over haar leven dan normaal - of veilig - is.

Terwijl haar wereld instort, begint Jessie aan alles te twijfelen, inclusief haar eigen geestelijke gezondheid. Heeft ze werkelijk een verontrustende samenzwering ontdekt diep verborgen in het zonnige, rijke kuststadje in Zuid-Californië? Weet de seriemoordenaar waarnaar ze onderzoek doet echt iets over de oorsprong van haar persoonlijke nachtmerries? Of komt haar gekwelde verleden eindelijk om haar op te eisen?

"De perfecte echtgenote" is een razendsnelle thriller met onvergetelijke personages en spannende momenten die je hart sneller doen kloppen. Dit boek is het eerste deel van een meeslepende nieuwe reeks die je tot diep in de nacht zal laten doorlezen.






Жанры

#современная зарубежная литература

#зарубежные детективы

De perfecte echtgenote (Блейк Пирс).

Похожие книги